Összeomlott a forgalom, annyian mentek ennek a magyar zenekarnak a koncertjére

Erdélyben léptek fel a rock katonái, a kezdést is fél órával csúsztatni kellett, hogy mindenki megérkezzen.

2023. 09. 03. 20:44
Ossian
Ossian Fotó: Ossian/Norbert RADO Forrás: Az Ossian Facebook-oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyönyörű erdélyi faluval közös diadalunk volt az a hatalmas nézőszám, ami miatt a környék forgalma gyakorlatilag összeomlott és csúsztatni kellett a kezdést, hogy mindenki bejusson a koncertre – írta az Ossian zenekar a Facebook-oldalán a tegnapi Máréfalván tartott koncert után. Hozzátették, hogy elmondhatatlan az a vendégszeretet és lelkesedés, amivel a hétvégén fogadták őket. A koncertet szervező Pallai Produkció egyenesen rocktörténelemről beszélt, valamint arról, hogy Máréfalva lett Erdély Woodstocka. Emellett nem felejtették el megköszönni Kovács Imre polgármester és „lelkes csapata” munkáját.

Az Ossian halhatatlan rockslágerei rengeteg nézőt vonzanak mindenhol (Fotó: Ossian Facebook-oldala/Radó Norbert)

Mint azt Rubcsics Richárd, az együttes gitárosa lapunknak elmondta, 

ottani idő szerint 20 órára volt kiírva a koncert kezdése, de annyian jöttek, hogy fél kilencre kellett áttenni a színpadra lépést. 

Mint arról a Magyar Nemzet írt, az Ossian együttes tegnap mutatta be két és fél év után új dalát, amit először a máréfalvi koncerten játszottak élőben. Legközelebb a budapesti Barba Negrában fognak fellépni szeptember 9-én, ahol az anyaországi közönség először hallgathatja meg a friss szerzeményt. 

A dal klipje megtekinthető itt:

Borítókép: Az Ossian együttes a máréfalvi koncerten 2023. 09. 03-án (Fotó: Az Ossian Facebook-oldala/Radó Norbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.