időjárás 4°C Stefánia 2023. november 28.
logo

Bayer Zsolt: Még egy hülye

Brett Cooper amerikai politikai kommentátor, színésznő Facebook-posztban emlékezett meg a látogatásról

Újabb híresség járt a felújított Operaházban

Magyar Nemzet
2023.09.24. 13:00 2023.09.24. 15:32
Újabb híresség járt a felújított Operaházban

„Köszönjük a látogatást, Brett Cooper!” – ezzel a szöveggel osztotta meg Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója a Brett Cooper amerikai politikai kommentátor és színésznő Facebook-posztját.

Brett Cooper amerikai politikai kommentátor és színésznő a napokban a felújított Andrássy úti Ybl-palotában járt. A fiatal szakértő saját YouTube-csatornáján népes követőtáborral rendelkezik.

A látogatásról egy Facebook-posztban emlékezett meg: képeket láthatunk arról, ahogy az Operaházba siet, de megörökítette a Zene apoteózisa címet viselő monumentális kupolafreskót is.

A népszerű politikai kommentátor posztját Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója is megosztotta: „Köszönjük a látogatást, Brett Cooper!” – írta a főigazgató.

 

Borítókép: Brett Cooper az Operaházba siet (Forrás: Facebook/Brett Cooper)

Az Eiffel Műhelyház újdonsága: A csengő magyar nyelven

A csengőt szeptember 26. és 29. között tizenkét alkalommal, a Lázár Ervin program részeként a nyolcadik évfolyamos diákok látogathatják, az előzetes regisztráció alapján a telt házas előadásokon 5600 gyermek vesz részt.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.