Újabb részletek derültek ki Matthew Perry haláláról

Friss információk láttak napvilágot a Jóbarátok Chandlerének tragikus haláláról. Közben Matthew Perry egykori kollégái és barátai, a Jóbarátok szereplői közös közleményben, megható szavakkal búcsúztak a tragikusan hirtelen elhunyt sztártól.

2023. 10. 31. 17:30
Matthew Perry halála
Matthew Perry 54 éves korában halt meg. Fotó: AFP/Gabriel Bouys
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szombaton, 54 évesen elhunyt Matthew Perry halálának pontos oka továbbra is ismeretlen, annyi biztos, hogy otthonában, a jakuzziban találtak rá, egyedül. Mivel a boncolás nem vezetett eredményre, Perry aktáját a hatóságok továbbra sem tudták lezárni, további magyarázatokat csak a toxikológiai vizsgálatok után lehet majd adni. A tesztek kiértékelése hat hétig is eltarthat a Los Angeles megyei halottkém beszámolója szerint. 

Egykori kollégái, a Jóbarátok színészei is búcsúznak Perrytől
Egykori kollégái, a Jóbarátok színészei is búcsúznak Perrytől. Fotó: Warner/AFP

A TMZ saját források alapján most arról ír: a nyomok szerint Matthew Perry teste csak nem régóta volt a pezsgőfürdőjében, amikor rátaláltak, vagyis nem töltött órákat a jakuzziban. Halálát közvetlenül a fulladás okozhatta, amit egy kedden nyilvánosságra került hangfelvétel is igazolni látszik. Ezen az egyik, a színész otthonából a 911-hez beérkezett segélyhívás hallható (kisípolt részletekkel), s az világos, hogy az ügyintéző fulladást emleget. 

A színész házában a nyomozók egyébként semmilyen illegális kábítószert nem találtak, antidepresszánst, szorongásoldót és COPD (krónikus obstruktív tüdőbetegség) kezelésére szolgáló gyógyszereket viszont igen. Perry dohányzott is, ám az otthonában talált nikotintapaszok és nikotinos rágógumik alapján arra lehet következtetni, hogy a színész komolyan gondolta, hogy változtat az életén, és leteszi a cigarettát. 

A Jóbarátok sztárjai: Egy család vagyunk 

Matthew Perrytől kedden megható szavakkal búcsúztak a Jóbarátok sztárjai, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer. A közös közleményben azt írták:

Matthew elvesztése mindannyiunkat mélyen lesújtott. Többek voltunk, mint egyszerű szereplőtársak. Egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne még mondani, de most gyászolunk és feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget.

Hozzátették: „Idővel többet is fogunk mondani, ahogy és amikor képesek leszünk rá. Egyelőre gondolataink és szeretetünk Matty családjával, barátaival van és mindenkivel, aki szerette őt szerte a világon.”
 

Perry volt menyasszonya: Senki nem volt rám nagyobb hatással

Megszólalt kedden Matthew Perry volt menyasszonya, Molly Hurwitz is, aki 2018 és 2021 között járt a Chandlert alakító színésszel. Bár kapcsolatuk féléves jegyben járás után véget ért, a hölgy szerint „imádná, hogy a világ arról beszél, milyen tehetséges volt. És tényleg nagyon tehetséges volt” – írta az Instagramon. 

Elárulta: 

Bár mélyebben szerettem őt, mint amennyire fel tudtam volna fogni, bonyolult volt, és olyan fájdalmat okozott, amilyet még soha nem ismertem. Felnőtt életemben senki sem volt rám nagyobb hatással, mint Matthew Langford Perry. Hatalmas hálát érzek ezért, mindazért, amit a kapcsolatunkból tanultam

 – tette hozzá Hurwitz. 

Borítókép: Matthew Perry (AFP/Gabriel Bouys)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.