Azahriah elárulta, kik számítanak nemkívánatosnak az életében

Sem beszélni, sem nyilatkozni, sem zenélni nem szeretne nekik.

Forrás: Mandiner2023. 11. 16. 16:22
AZAHRIAH
Azahriah Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azahriah volt D. Tóth Krisztina Elviszlek magammal című műsorának szerdai vendége, amelyben a zenész többek között azokról az emberekről is beszélt, akiknek nemcsak beszélni, vagy nyilatkozni, de akiknek még csak zenélni sem szeretne – szúrta ki a Mandiner

A fiatal előadó a műsor egy pontján arról beszélt, hogy „a bulvársajtóra irányuló figyelem” számára „nemkívánatos”. Egészen pontosan úgy fogalmazott:

„Nem is akarok olyan embereknek zenélni, vagy beszélni, vagy nyilatkozni, akik ezt fogyasztják napi szinten, komolyan. Tehát nem azért kattintanak rá, mert megbotránkozni akarnak, hanem így tényleg érdekli.”

A kijelentést azzal magyarázta, hogy a bulvársajtó elérése nincs átfedésben a közönségével. „Biztos van keresztmetszet meg ilyenek, de […] szerintem túl van tolva az a befolyás, amit gondolnak az emberek” – fejtegette Azahriah. 

Borítókép: Azahriah (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.