Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Elérhető az új krimi-vígjáték előzetese + videó

Igazi sztárparádét ígér a Ma este gyilkolunk, az Agatha Christie stílusát idéző, humoros fordulatokban is bővelkedő új magyar produkció. Várhatóan 2024-ben mutatják majd be az alkotást, jelenleg a film utómunkája zajlik. A főbb szerepekben láthatjuk majd Kern Andrást, Bodrogi Gyulát, Jordán Tamást, Koltai Róbertet, Pogány Juditot, Bánsági Ildikót, Hermányi Mariannt és Stefanovics Angélát.

2023. 11. 09. 13:30
ma este gyilkolunk előzetes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A film első vágata készen van, jövő évig azonban még nagyon sok munka vár ránk. A következő hónapok során készülnek el a film vizuális effektjei, valamint a főcímen, a végefőcímen, az utószinkronon és a hang utómunkáján is ezekben a hetekben kezdünk majd el dolgozni

– mondta a jelenleg zajló alkotói folyamatokról Fazakas Péter rendező.

ma este gyilkolunk előzetes
Sok ismert színész szerepel a Ma este gyilkolunk című filmben (Fotó: Film Positive Productions)

A színészből nyomozóvá avanzsáló főszereplőt Kern András alakítja, ugyanakkor a fentebb említett színészlegendákon kívül a fiatalabb generációból ugyancsak számos kiváló művész, többek közt Hermányi Mariann, Bánki Gergely, Závodszky Noémi, Gyöngyösi Zoltán, Keresztes Tamás, Herczeg Adrienn, Elek Ferenc és Pál András kapott szerepet a filmben.

Érdekesség, hogy a viszonylag kis apparátust megmozgató forgatáson a legidősebb és a legfiatalabb stábtag között 72 év volt a korkülönbség: „korelnökként” a 89 évesen is aktív és tettre kész Bodrogi Gyula, legifjabb stábtagként egy 17 éves produkciós asszisztens vett részt a munkában.

ma este gyilkolunk előzetes
A fiatalabb generációs színészeket is láthatjuk a mozivásznon (Fotó: Film Positive Productions)

Idén nyáron mindössze 37 nap alatt és összesen öt helyszínen – főként a ráckeresztúri Brauch-kastélyban és annak kertjében – forgatták a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjátékot.

A fordulatos krimi-komédia forgatókönyvírója Köbli Norbert, a Blokád – amely a Vg.hu elemzése szerint a Netflix kínálatában Magyarországon a legnézettebb film volt idén –, az Örök tél, a Félvilág és A berni követ írója. A Ma este gyilkolunk rendezője a többek között az Árulók és a Szabadság – Különjárat című filmeket, valamint több sikeres sorozatot jegyző Fazakas Péter, producere Lajos Tamás, aki sikerre vitte többek közt a Blokád, az Ida regénye és az Örök tél című filmeket. A szerzői triumvirátus közösen jegyzi a nagysikerű, 2022-es A játszma című filmdrámát is.

A film 2024-ben kerül majd a mozikba, létrejöttét a Nemzeti Filmintézet támogatja.

Borítókép: Jelenet a filmből (Fotó: Film Positive Productions)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.