Magyar operatőr készítette a Gucci karácsonyi reklámját

A jelenleg Amerikában élő filmes az HBO Eufória sorozatában végzett munkájáért már Emmy-díjat is kapott. Most újabb világmárkával dolgozik együtt – adta hírül a ripost.hu

2023. 11. 19. 13:30
Rév Marcell Emmy
Rév Marcell Emmy Fotó: Matt Winkelmeyer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A karácsonyi reklámoknak is van művészi szintje, ezt mutatja be Rév Marcell és a Gucci karácsonyi videója. A reklámfilm érdekessége, hogy rejtett vágásokkal készült, így folyamatosan tud mozogni helyszínek között anélkül, hogy megakasztaná annak ritmusát.

Rév Bence ezúttal a Guccival dolgozott
Rév Bence ezúttal a Guccival dolgozott. Fotó: Szemerey Bence

Rév Marcell munkáját számos nemzetközi és hazai díjjal ismerték már el,

többek között a magyar filmkritikusok legjobb operatőrnek járó díjával, valamint a már említett Emmy-díjal az Eufória sorozatért. 2021-ben pedig Sára Sándor-díjban részesült „a nemzeti identitás erősödését elősegítő kiemelkedő teljesítménye elismeréseként”.

A teljes cikket az alábbi oldalon olvashatják.

 

Borítókép: Rév Marcell az Emmy-díj-átadón (Fotó: Matt Winkelmeyer)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.