Edina 2024. február 26.
logo
A modell beszámolt utolsó találkozójukról

Egy huszonöt éves nővel látták utoljára nyilvánosan Matthew Perryt

Magyar Nemzet
Forrás: nypost.com // tmz.com
2023.11.02. 15:06 2023.11.02. 15:21
Egy huszonöt éves nővel látták utoljára nyilvánosan Matthew Perryt

Athenna Crosby modell-műsorvezetővel látták utoljára nyilvánosan Matthew Perryt. A megrendült nő megosztotta utolsó találkozásuk részleteit.

Matthew Perryvel halála előtt egy nappal találkozott a Hotel Bel-Airben Athenna Crosby műsorvezető. A huszonöt éves modell most megtörte a csendet, és elmondta, megdöbbent Matthew Perry halálhírén. Mint fogalmazott, utolsó beszélgetésük alkalmával a színész boldognak tűnt. Hozzátette, hogy a Jóbarátok sztárját rendkívüli személyiségnek ismerte meg. 

A nő pár hónapja közös barátokon keresztül ismerkedett meg Matthew Perryvel, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a színészhez csak barátság fűzte.

 Utolsó találkozásukkor boldog és élénk volt – mondta Athenna Crosby.


Ahogy mi is beszámoltunk róla, Matthew Perry október 28-án hunyt el, házának pezsgőfürdőjében. Az első vérvételek eredményei alapján nem találtak kábítószer-származékokat az amerikai sztár szervezetében. Ugyanakkor több vényköteles gyógyszer is volt az otthonában. Halálának az okát még vizsgálják a hatóságok. A végleges halottkémi jelentés, amely a halál okát is megnevezi, akár hónapokig is eltarthat.

Borítókép: Athenna Crosbyval egy nappal halála előtt találkozott Matthew Perry (Forrás: TMZ)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.