Edina 2024. február 26.
logo
Lapértesülés szerint asszisztense talált rá a színészre

Újabb részletek derültek ki Matthew Perry halálával kapcsolatban + videó

Magyar Nemzet
2023.11.01. 11:30 2023.11.01. 14:50
Újabb részletek derültek ki Matthew Perry halálával kapcsolatban + videó

Az apránként érkező információmorzsákból egyre jobban kikerekedik a szomorú kép a Jóbarátok színésze, Matthew Perry halálával kapcsolatban. A New York Post most arról számolt be, hogy a rendőrség újabb részleteket hozott nyilvánosságra arról, kik és hogyan találták meg a színész holttestét.

A korábbi rendőrségi dokumentum szerint Perry-t egy járókelő találta meg, aki kiemelte a fejét a vízből, majd értesítette a hatóságokat. Most az amerikai lap olyan dokumentumot idéz, melyből kiderül: Perry már halott volt, amikor a tűzoltók szombaton 16.07-kor a helyszínre érkeztek. A Los Angeles-i rendőrség pedig a tűzoltók után, 16.10-kor ért ki a helyszínre. Amikor a tűzoltók kihúzták a színészt a jacuzziból, gyors orvosi vizsgálat után megállapították, hogy már nem él. 

Ami igazán új, hogy a lap azt is tudni véli, hogy Perry asszisztense telefonált a rendőröknek, miután egy ügyintézésből visszaérkezve rátalált a színészre. A hatóságok ugyanakkor a hívó személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra. 

Borítókép: Február 17-én New Yorkban készített kép Matthew Perryről (Fotó: MTI/AP/Invision/Brian Ach)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.