Parádés vasútmodellek Pécsett

A Pécsi Kulturális Központ ad otthont november 18-án és 19-én az immár harminckettedik alkalommal megrendezendő Pécsi Vasútmodellparádénak. Az egész család számára izgalmas programban számos modulterepasztal lesz látható, különböző méretarányokban. Emellett vendégkiállítók terepasztalai is színesítik a kiállítást.

Forrás: Bama.hu2023. 11. 14. 12:00
null
Fotó: Szilágyiné Tukács Orsolya
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezők természetesen a gyerekekre is gondoltak – játék terepasztalokkal, papírmakett-készítéssel és fa vonatjátékokkal várják őket. Az esemény különlegességeként Lego-vonatok is részt vesznek a programban. A rendezvényre a bama.hu oldal hívja fel az érdeklődők figyelmét.

Kicsiket és nagyokat egyaránt ámulatba ejtenek a vasútmodellek. Fotó: bama.hu/Laufer László

November 18-án délután 3 órakor Szécsey István előadását hallgathatják az érdeklődők, melynek témája a múltat illetően a Ganz középbejárós villamosok lesznek, a jelen vonatkozásában a MÁV 115 Vectron-beszerzésének sorsáról lesz szó, a jövő esetében pedig a hidrogénes vonatok kerülnek terítékre 

– tájékoztat a bama.hu oldalon megjelent írás.

A rendezvény résztvevőinek kiváló alkalmuk nyílik megismerkedni a modellezés legújabb trendjeivel és technikáival, az esemény mégsem csupán egy kiállítás. Emellett valódi közösségi élményt is kínál, ahol a vasútmodellezés iránt érdeklődők találkozhatnak, tapasztalatokat cserélhetnek és inspirációt meríthetnek a hobbijukhoz. 
Az eredeti írás a bama.hu oldalon olvasható.

Borítókép: Immár 32. alkalommal várja az érdeklődőket a pécsi vasútmodell-parádé (Fotó: bama.hu/Laufer László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.