Szász Júlia megszólalt, miután újra hazatérhetett

December 5-én ismét hazatérhetett a kórházból a Nemzeti Színház művésznője, aki november 10-én szenvedett balesetet a Rómeó és Júlia előadása közben. A Semmelweis Egyetem klinikáján kezelt Szász Júlia először november közepén hagyhatta el a kórházat, de a hónap végén ismét visszatért a traumatológiai osztályra. A klinika akkori közleménye szerint állapota stabil volt, de a kisebb mellkasi sérülése további orvosi beavatkozást igényelt.

2023. 12. 07. 20:45
Szász Júlia
Szász Júlia Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most maga Szász Júlia szólalt meg. A Nemzeti Színház színésznője Instagram-posztjában megköszönte egyrészt a köszöntéseket, melyet születésnapja alkalmából kapott, másrészt pedig a rengeteg támogatást és szeretetet, amelyben az elmúlt időszakban részesült.

Jelenetfotó a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadásából, főszerepben Szász Júlia
Szász Júlia és Herczeg Péter a Rómeó és Júlia címszerepeiben. Fotó: Eöri Szabó Zsolt

Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendíteni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam. Szóval köszönöm!

– fogalmazott a színésznő.

Mint írta, nincs nagy rutinja a hasonló posztok írásában, de mindenképp szerette volna kifejezni, mennyire hálás mindenkinek.

Ja, és sokan kérdeztétek (tényleg): jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok.

– adott rövid tájékoztatást gyógyulási folyamatáról is.

 

Borítókép: Szász Júlia, a Nemzeti Színház művésznője (fotó: Bach Máté)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.