A világ legjobb drónvideói között egy magyar alkotó felvétele

Kószó András alkotását választották a legjobbnak január első hetében a világ legnagyobb drónvideókat összegyűjtő oldalán.

Forrás: Sonline2024. 01. 14. 10:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Készítettem egy összefoglaló videót a 2023-as évemről – mondta el az alkotó, hozzátéve: a felvételeket, amelyeket feltöltött a megosztóoldalra, Izraelben, Jordániában és Olaszországban készítette.

Kószó András ezen az oldalon már többször szerzett dobogós minősítést, de az első helyre csak most sikerült felállnia. A fotózás és a zászlókészítés mellett hat éve kezdett el drónfelvételeket készíteni. A világ több pontján járt már, pénteken indul Egyiptomba. – Sajnos nem kaptam engedélyt drónfelvételek készítésére, de kézi kamerával forgatni  és fotózni is fogok a szegénynegyedekben és a piramisoknál egyaránt – mondta. 

A somogyi fiatalember felvételeit a National Geographic már többször választotta a nap, illetve a hónap képévé. 2022 őszén mutatták be az M5 csatornán a Magyarország a magasból című filmjének első részét, amire már az első hetekben több mint 200 ezren voltak kíváncsiak. 

Borítókép: Kószó András egy vászonképével (Fotó: Sonline)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.