Intuitív énekművész a Bükki Csillagda előadásán

A Bükki Csillagdában egy különleges koncerttel indítják az évet január ötödikén. Asharti Szabó Andrea intuitív énekművész égből és égről szőtt történeteket és dalokat gyűjtött egy csokorba erre az estére. A Csillagmesék – Történetek az Égből a földieknek szeretettel címet viselő koncerten az énekművész olyan dallamokat szólaltat meg, amelyek a legbensőkig hatolnak.

Forrás: Bükki Nemzeti Park2024. 01. 02. 8:00
Bükki Csillagda
Fotó: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bükki Csillagda előadásának élménye egyszeri és megismételhetetlen, ugyanis az intuitív technikának köszönhetően soha nem hangzanak el a dalok kétszer ugyanabban formában. A hallgatók a hangok, a történetek és a planetáriumban vetített képi világ segítségével kizökkenhetnek a mindennapok mókuskerekéből. 

Bükki csillagda
A Bükki Csillagda. Forrás: Facebook

 

A Bükki Csillagda programja

Az előadóművész hitvallása, hogy az éneklés, illetve az ilyen típusú zenék hallgatása gyógyító erővel hathat testre, lélekre és szellemre egyaránt.

Asharti saját fejlesztésű, emberi hangon alapuló, bárki számára elsajátítható gyakorlatsorozata a FreeForm LifeSong Method nevet viseli. A célja, hogy az éneklés, a hang minél több embernek nyújtson kikapcsolódást, boldogságot. Ez az előadásmód támogatja  a felépülést, a regenerálódást és a lelki egyensúly megtartását. 

A hang bárkinek könnyen elérhető, alkalmazható és ingyenes eszköz, mégis a legtöbben elfojtják, nem vagy épp rosszul képzik, ezáltal lelkük egy darabját is elzárják még önmaguk elől is

– fejtette ki a művésznő korábban. 

A program fél kilenckor csillaglessel folytatódik az obszervatóriumból. Kedvezőtlen időjárás esetén a csillagles programelem helyett a Bükki Csillagda kiállítását lehet megtekinteni, illetve a látogatóközpont csillagásza élő planetáriumi előadást tart.

 

Borítókép: Asharti Szabó Andrea intuitív énekművész (Forrás: Facebook)


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.