Bemutatta A dzsungel könyvét az egri Gárdonyi Géza Színház

Nem először mutatták be A dzsungel könyve című musicalt az egri színházban, az idősebbek még emlékezhetnek az első, a kilencvenes években látott előadásra. Ezt a darabot azonban nem lehet megunni.

Forrás: Heol.hu2024. 01. 28. 14:30
A dzsungel könyve az egri Gárdonyi Géza Színházban
A dzsungel könyve az egri Gárdonyi Géza Színházban Fotó: Gál Gábor Forrás: Heves Megyei hírlap
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előadást Kerek Dávid, Reiter Zoltán, Balogh András, Török-Ujhelyi Tamás, Misurák Tünde, Rácz János, Dimanopulu Afrodité, Nagy András, Magyar Jázmin Őzike, Szőke Olivér, Raikovich Viktória, Csathó Norbert szereplésével állították színpadra az egri Gárdonyi Géza Színházban, táncművészek és gyerekszereplők közreműködésével. A fantasztikusan megzenésített, izgalmas, látványos darab rendezője Bal József, a koreográfusa pedig Topolánszky Tamás. 

A dzsungel könyvét nem először láthatja a Gárdonyi Géza Színház közönsége
A dzsungel könyvét nem először láthatja a Gárdonyi Géza Színház közönsége (Fotó: Gál Gábor/Heves Megyei hírlap)


A színészek mellett a GG Tánc Eger táncosai is kitettek magukért, így látványos és vérpezsdítő élményt nyújtó produkció született, amelyet méltán honorált vastapssal a premier közönsége – számolt be róla a Heol.hu

Nehezen találni olyan gyermeket és felnőttet, akinek ismeretlen Kipling története, és az ebből készült, minden generációnak szóló, családi musical. Ez a máig sikeres és sokakat megragadó történet nemcsak a vadon nevelkedő Maugliról és az őt körülvevő, emberi tulajdonságokkal felruházott állatok kapcsolatáról szól, hanem barátságról, bizalomról, bátorságról, önfeláldozásról, bosszúról, szerelemről és gyászról. Mindarról, ami örök az emberi világban 

– írja ajánlójában a musicalről a teátrum. 

 

Borítókép: Maugli története ezúttal is nagy sikert aratott (Fotó: Gál Gábor/Heves Megyei hírlap)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.