Koncertek a metrón

Minikoncertekkel, énekes és táncos előadásokkal várják az utasokat hétfőn, a magyar kultúra napján a Budapest 9. kerületében található metróállomásokon.

Forrás: MTI2024. 01. 20. 7:30
null
Budapest, 2017. március 20. Utasok az M3-as vonalon közlekedõ elsõ felújított metrószerelvényen Budapesten 2017. március 20-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKV idén is csatlakozik a magyar kultúra napja rendezvénysorozathoz. Egyebek mellett klasszikus és könnyűzenei koncert, néptáncelőadás és artistabemutató is lesz a Nagyvárad tér, a Corvin negyed és a Kálvin tér metróállomásokon hétfőn 16 óra és 20 óra között.

Bartók Táncegyüttes
A Bartók Táncegyüttes is fellép. Forrás: Facebook/Bartók Táncegyüttes

Felidézték, a magyar kultúra napját 1989 óta január 22-én ünneplik Magyarországon, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le és jelölte meg dátummal a Himnusz kéziratát.

A rendezvény a BKV, a BKK, valamint a Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei együttműködésével jött létre. A részletes program a BKV Zrt. Facebook-oldalán található.

Borítókép: Zenélő megállók várják az utasokat Ferencvárosban (Fotó: Balogh Zoltán)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.