Kern, Bodrogi, Jordán és Pogány egy detektívfilmben

A pontos dátum még nem ismert, de 2024 második felében kerülhet a mozikba az év legjobban várt hazai krimivígjátéka. A Ma este gyilkolunk igazi sztárparádét ígér.

Forrás: Kultura.hu2024. 01. 18. 20:00
Ma este gyilkolunk
Ma este gyilkolunk Forrás: Youtube
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fazakas Péter rendező a Kultúra.hu-nak elárulta, hogy a következő hónapokban a film vizuális effektjei készülnek el, valamint hangmunkákat, utószinkronokat végeznek.

Ma este gyilkolunk
Ma este gyilkolunk: a filmbeli Pirandello Színészotthonban gyilkosságok várhatók. Forrás: Youtube


 

Ma este gyilkolunk: még sokat kell várni a premierre

A szakma és a nézők is sokat várnak a Ma este gyilkolunk című filmtől. A mű forgatókönyvírója az a Köbli Norbert, aki a Blokád, az Örök tél, a Félvilág és A berni követ című film forgatókönyvét is megalkotta.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, igazi színészlegendákat vonultat fel a film. Kern András, Pogány Judit, Jordán Tamás, Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Hámori Ildikó, Bálint András, Bánsági Ildikó és Takács Kati is szerepet kap a különleges detektívfilmben. A ráckeresztúri Brauch-kastélyban 37 nap alatt vették fel tavaly nyáron a filmet, a premierre azonban még várni kell.

 

Borítókép: Kert András mint Tolnai Tibor, a Ma este gyilkolunk főszereplője (Forrás: A Nemzeti Filmintézet hivatalos YouTube-csatornája)

 



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.