Ötvenéves jubileumára készül az Edda Művek

Idén ötven éve annak, hogy megalakult az ország egyik legismertebb rockzenekara, az Edda Művek. A Pataky Attila vezette legendás együttes ebből az alkalomból nagyszabású koncertet ad május 11-én a Veszprém Arénában.

Forrás: Veol.hu2024. 01. 13. 19:00
EDDA Művek
Gödöllő, Edda koncert Pataki Attila Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több millió eladott album, generációkon átívelő slágerek, megszámlálhatatlan koncert itthon és a határon túl, szakmai díjak és kitüntetések köthetők az Edda Művek nevéhez. A magyar zene egyik örök érvényű, megkerülhetetlen szereplői lettek, akik keményen megküzdöttek ezért a státuszért. Lelkesedésük és munkásságuk a mai napig nem hagyott alább, a zenei palettán stabil helyet foglalnak el, a közönség szeretetével övezve – olvasható a Veol.hu cikkében.

Mint írják, a veszprémi koncert egy hatalmas rockünnep lesz, amelyen a zenekar megidézi az elmúlt ötven év meghatározó pillanatait, a „bakancsos” időktől napjainkig. 

Borítókép: Az Edda Művek gödöllői koncertjén (Fotó: Teknős Miklós)

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.