Taylor Swift kiköltekezett: huszonhatezer forintért vett ruhát

Nem a ruha teszi az embert. Legalábbis nem a drága göncök. Jól tudja ezt Taylor Swift, akinek falatnyi minijénél már csak annak ára volt kisebb.

Forrás: VG.hu2024. 01. 14. 20:30
USA News - November 20, 2023
USA News - November 20, 2023 Fotó: ZUMAPRESS.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Taylor Swift pénztárcakímélő bevásárlásáról a VG.hu írt. A tizenkétszeres Grammy-díjas amerikai énekes-dalszerző nem akármilyen ruhában találkozott Blake Lively és Zoe Kravitz színészekkel a New York-i Brooklynban. A pizzériában Swift olívazöld miniruhában jelent meg. A sztár rajongói hamar kiderítették, hogy az öltözék egy skót divatházból való. Taylor Swift már többször bizonyította, hogy ő a „megfizethető divat nagykövete”. A dollármilliomos énekesnő ugyanis pénztárcakímélő ruhadarabokban is gyakran megjelenik.

Taylor Swift
Taylor Swift párfontos ruhájában rója az éjszakát. Forrás: Northfoto

 

Taylor Swift gyakran vásárol olcsó ruhadarabokat
 

Az 58 fontos – kb. 26 ezer forintos – ruhát a Taylor Swift-rajongók egy nap leforgása alatt elkapkodták. A perthi Little Lies divatház azt ígérte a vásárlóknak, hogy a nagy sikerre való tekintettel még néhány száz darabot készítenek. Továbbá azt is hozzátették, hogy a nagy kereslet ellenére sem változtatnak a ruha árán. 

Nem ez az első alkalom, hogy Taylor Swift olcsó ruhákban jelenik meg. Tavaly szeptemberben 98 dollárért – körülbelül 34 ezer forintért – vásárolt egy kötött ruhát. 

A teljes írás a VG.hu oldalán érthető el. 

Borítókép: Taylor Swift koncertje 2023-ban  (Forrás: ZumaPress.com)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.