Itáliai kalandozás világhírű mesterművek szárnyán + exkluzív videó

Olaszország lenyűgöző tájain kalandozhatunk a Virág Judit Galéria legújabb kiállításának segítségével, amely Róma–Budapest címmel március 28-ig várja az érdeklődőket. Az ingyenesen látogatható tárlaton olyan világhírű mesterek munkái is szerepelnek, mint Csontváry Kosztka Tivadar, Aba-Novák Vilmos, Gulácsy Lajos és Reigl Judit. Itáliai festészeti kalandunkban Kelen Anna, a galéria vezető művészettörténésze kalauzolt, aki elmesélte, volt már Berlin–Budapest és Párizs–Budapest kiállítás is a Virág Judit Galériában, a Róma–Budapest pedig a tíz éve elindult sorozat lezáró tárlata, amelyen a művészeti tér munkatársai közel hat évig dolgoztak.

2024. 02. 28. 19:30
null
Fotó: gordon_eszter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Kelen Anna Csontváry Holdtölte Taorminában című képe mellett (Forrás: Virág Judit Galéria)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.