Albin 2024. március 1.
logo
Az intézmény szerződést bontott a színésszel

Megválik Sándor Pétertől a Budapesti Operettszínház

Magyar Nemzet
Forrás: Budapesti Operettszínház
2024.02.12. 09:00
Megválik Sándor Pétertől a Budapesti Operettszínház

A Budapesti Operettszínház közölte, hogy a színház szerződést bont Sándor Péterrel. A színház vezetése és Sándor Péter között zajlott egyeztetések végül eredménytelenül zárultak.

A színház szerint Kiss-B. Atilla főigazgató személyesen is nagyra értékeli Sándor Péter kiemelkedő énekesi és színészi kvalitásait, amit az is bizonyít, hogy lehetőséget adott neki, hogy ismét a Budapesti Operettszínház színpadára lépjen, és az elmúlt években főszerepek sorának megformálását bízta a művészre. 

Sándor Péter
Sándor Péter. Forrás: Facebook/Budapesti Operettszínház

Sándor Péternek az utóbbi időben a színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme bármely más színházban elfogadhatatlan lenne, ahogyan a Budapesti Operettszínházban is védhetetlen, ezért a fenti indokok alapján a színház vezetése úgy döntött, hogy jelenleg nem kíván együtt dolgozni Sándor Péterrel. A Budapesti Operettszínház az ügyet lezártnak tekinti, és a továbbiakban a számos kiváló alkotójával és népszerű művészével zajló, széles körben elismert szakmai munkájára kíván koncentrálni – írta a színház a közleményében.

 

Borítókép: Sándor Péter a Budapesti Operettszínház színpadán (Forrás: Facebook/Budapesti Operettszínház)


 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.