Netflix-premierek februárban, amiket nem lehet kihagyni

A legnagyobb streaming szolgáltató 2024-ben is rengeteg újdonsággal készül. A Netflix-premierek februárban számos izgalmas és főképp romantikus mozgóképes élményt ígérnek, ebből szedtük össze az 5+1 legígéretesebbet.

2024. 02. 09. 5:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Netflix-premierek februárban

 

1. Orion és a sötétség (február 2.) – film

Az élénk fantáziával megáldott Orion szinte mindentől fél, amitől egy fiatal félni szokott, a sötétségtől pedig egyenesen retteg a Netflix új dobásában. Ennek ellenére amikor meglátogatja őt a nagy, jó fej és mosolygós Sötétség, mégis úgy dönt, hogy éjszakai kirándulásra indul vele, hogy megnézze a munkáját. Új barátja azt szeretné bebizonyítani a fiúnak, hogy hiába ijesztő az ismeretlen, valójában nincs mitől félnie. A forgatókönyvet Charlie Kaufman írta, akinek a neve az animáció stáblistáján sokakat meglepett, mivel inkább a művészfilmek (A John Malkovich-menet, Adaptáció, Egy makulátlan elme örök ragyogása) világából ismerjük. A színes családbarát alkotás Emma Yarlett képeskönyvének adaptációja, és olyan művészek hangja köszön benne vissza, mint Jacob Tremblay, Paul Walter Hauser, Angela Bassett és Colin Hanks.

2. Egy nap (február 8.) – sorozat

Az Anne Hathaway és Jim Sturgess főszereplésével készült 2011-es mozifilm után most egy brit minisorozat készült David Nichols bestselleréből. Az alkotás Emmát és Dextert követi nyomon, akik a diploma megszerzése után külön utakon járnak, de ezt követően minden évben találkoznak egy bizonyos napon. Minden epizódban egy évvel idősebbek lesznek, és a sorozat feltárja életüket és kapcsolataikat, miközben tanúja lehetsz minden örömüknek és bánatuknak. A két karakter bőrébe Leo Woodall és Ambika Mod bújik bele.

3. Nem kispályás (február 14.) – film

A streaming platform tálcán kínálja nekünk otthoni mozizáshoz ezt a hangulatos, Valentin-napi romkomot. A Tökéletes hang rendezője, Trish Sie ezúttal egy New York-i sportújágírónőről készített filmet, aki barátjával, Adammal messze a legjobb az egyéjszakás kalandok becserkészésében. Ám a játéknak szigorú szabályai vannak: tilos beleszeretni a kalandba. Csakhogy Mack váratlanul belezúg a legújabb célpontjába, a szexi haditudósítóba, Nickbe (Tom Ellis), és már nem jönnek be neki a játékszabályok. Ez a régimódi nagyvárosi szerelmi történet tökéletes portréja azoknak a középkorú felnőtteknek, akik kezdenek ráébredni, hogy ideje felnőni, és befejezni a színjátékot.

4. Vigyázz, kész, szerelem (február 15.) – sorozat

A Netflix hamarosan megjelenő thai romantikus vígjátéka egy szürrealisztikus világban játszódik, amely megmutatja, hogyan néz ki, amikor a szerelmet egy egész nemzet egy játékon keresztül keresi. Az előzetes furcsa univerzumba vezet be, mivel ott egy olyan járvány ellen küzdenek, amely a férfipopulációt támadja meg. A létszám mellett a születő hímneműek aránya is jelentősen csökkent. Eme képlet azt eredményezi, hogy ebben a világban sokkal több a nő. Ebből a tragédiából azonban a kormány által szponzorált  Vigyázz, kész, szerelem című játékműsor születik, amelyben a gyengébbik nem képviselői versenyeznek a kevés elérhető férfi szeretetéért. Ebben a világban az urakra nemzeti kincsként tekintenek, és gondoskodnak róluk. 

5. Einstein és a bomba (február 16.) – sorozat

A dokumentumfilmek rajongóit sem hagyja élvezet nélkül a Netflix, ugyanis február második felében az Oppenheimer hullámán érkezik az Einstein és a bomba, amely archív felvételeket és játékfilmes elemeket ötvöz, hogy bemutassa a világ talán leghíresebb Nobel-díjas elméleti fizikusának életét, valamint azt, hogy munkássága hogyan változtatta meg a történelem menetét. Mi történt Einsteinnel, miután elmenekült a náci Németországból? – teszi fel a kérdést az új dokudráma.

+1. Az ablakomon át 3. – Téged nézlek (február 23.) – film

Ares és Raquel szexuálisan erősen túlfűtött, se veled, se nélküled kapcsolatának befejező részéhez érkezünk. A harmadik rész ott veszi fel a fonalat, ahol a második, Tengeren túl című rész véget ért, vagyis ott, hogy szerelmük bizonytalanná vált. Bár mindketten mással járnak, az egymás iránti szerelmük és vágyuk tagadhatatlan, amikor újra találkoznak Barcelonában a harmadik részben. Nem kell már sokáig izgulnod, hogy megtudd, hogyan végződik a történet!

 

Borítókép: A legnagyobb streaming szolgáltató ezúttal is rengeteg csemegét ígér (Forrás: Netflix)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.