Otthagyja az Operettszínházat Kerényi Miklós Máté

„Hetek, hónapok óta őrlődöm és vívódom, de végül azt a nehéz döntést hoztam meg, hogy ez az évad lesz az utolsó, amit a Budapesti Operettszínházban töltök. Szeptembertől nem lépek fel erre a csodálatos színpadra, nem leszek a társulat tagja” – jelentette be Kerényi Miklós Máté a Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook2024. 02. 19. 10:30
Kerényi Miklós Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Döntéseim okairól nem szeretnék beszélni, nyilvánvalóan egy ilyen horderejű lépés nem csupa jó dolgok következménye. Mindezek ellenére azonban szeretnék csak a szépre és a jóra emlékezni, azokról beszélni, és a jövőre koncentrálni, új célokat, kihívásokat keresni” – indokolta.

Kerényi Miklós Máté. Forrás: Facebook/Kerényi Miklós Máté

Higgyétek el, nagyon nehéz számomra ez a döntés, hiszen az egyetemi éveimet leszámítva az elmúlt harminc évben ebben a színházban dolgoztam végig. Ez a színház lett a második, olykor első számú otthonom, s a benne dolgozók a családom. Hiányozni fog, s megszakad a szívem egy része, de hiszek magamban, bármennyire is tűnjön ijesztőnek az előttem álló bizonytalan!

„Drága társulat! Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ebben a harminc évben a társam és játszótársam volt ezen az úton, ami végül sajnos ide vezetett, de hiszem, hogy fogunk még találkozni, s alkotni együtt csodálatos dolgokat! Drága közönség! Köszönöm az elmúlt harminc év szeretetét, tapsait! Remélem, hogy hamarosan új helyeken újra láthatjuk egymást” – üzente.

Borítókép: Kerényi Miklós Máté (Forrás: Facebook/Kerényi Miklós Máté)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.