Ozzy Osbourne jó úton halad a halhatatlanság felé

A 75 éves énekes az első helyen áll azon a szavazáson, ahol eldőlhet, ki kerülhet be a Rock and Roll Hírességek Csarnokába.

2024. 02. 16. 15:00
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne Fotó: AFP/Icon Sportswire/Brian Rothmuller
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ozzy Osbourne meggyőző többséggel vezet azon a szavazáson, amely eldöntheti majd, mely könnyűzenei előadókat választják be az Ohio állambeli Clevelandben lévő Rock and Roll Hírességek Csarnokába – derül ki a Retro rádió híréből. 

Peter Frampton
Peter Frampton a második a legendák között. Fotó: DPA/AFP/ Lutz Müller-Bohlen

Az elit csoport tagjának minden évben azokat jelölik, akiknek első albuma legalább 25 évvel azelőtt jelent meg, és maradandó nyomot hagytak a rocktörténelemben. A rajongók április 26-ig szavazhatnak a kedvencükre, akkor derül majd ki, mely előadók léphetnek be a halhatatlanok csoportjába. Évente általában öt-hét előadót választanak be.  

Az idei jelöltek: Ozzy Osbourne, Cher, Foreigner, Lenny Kravitz, Oasis, Sade, Sinéad O’Connor, Kool & the Gang, Mary J. Blige, Mariah Carey, Peter Frampton, a Dave Matthews Band, a Jane’s Addiction, A Tribe Called Quest és Eric B. & Rakim.

A jelenlegi állás szerint a beérkezett közel 733 ezer szavazatból több mint 93 ezer jutott az első helyen álló Ozzy Osbourne-ra, őt követi Peter Frampton, a Foreigner, a Dave Mathhews Band és Cher, a hatodik és hetedik helyet pedig Lenny Kravitz, illetve Mariah Carey foglalja el. 

 

Borítókép: Ozzy Osbourne (Fotó: AFP/Icon Sportswire/Brian Rothmuller)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.