Ráadáskoncerttel duplázik Charlie a BJC-ben

A nagy érdeklődésre való tekintettel dupla koncertet ad Charlie a Trio Special nevű formációjával február 20-án a Budapest Jazz Clubban.

2024. 02. 19. 11:30
Charlie
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hazai könnyűzenei színtér három meghatározó egyéniségének összefogásából alakult a Trio Special, amely a nevéhez hűen különleges koncertélményt ígér. 

Tzumo Árpád, Charlie és Egri János. Forrás: YouTube

A mainstream jazzt képviselő Egri János bőgős, a nemzetközileg is jegyzett Tzumo Árpád billentyűs és a töretlen népszerűségnek örvendő élő legenda, Charlie triója hol unplugged, hol elektronikus hangszerekkel megfűszerezve új, néha merész felfogásban szólaltatja meg az énekes legismertebb dalait. A hazai slágerek mellett a formáció népszerű jazzsztenderdek és blues örökzöldek közül is válogat. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel az első, 20 órakor kezdődő koncertet a zenekar 21.30-tól megismétli.

 

Borítókép: Trio Special (Forrás: Budapest Jazz Club)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.