Taylor Swift ismét jól járt, ezúttal Disney+-szal

A sajtó információi szerint hatalmas üzletet köthetett Taylor Swift, aki több mint 75 millió dollárért cserébe adhatta el az Eras Tour koncertfilmjének jogait az ismert streamingszolgáltatónak.

Forrás: Index2024. 02. 11. 10:00
Taylor Swift amerikai énekesnõ
Taylor Swift amerikai énekesnõ (Fotó: MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: PAUL BUCK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Disney több mint 75 millió dollárt fizet Taylor Swift énekesnőnek, hogy kizárólagosan streamelhesse a Taylor Swift: The Eras Tour című koncertfilmet a Disney+-on világszerte. A névtelen forrásokra hivatkozó Puck News értesülései szerint a Disney a Netflixet és a Universal Picturest (amely a film digitális/VOD terjesztését kezelte) is túllicitálta a streamelési jogokért – írta meg az Index.

USA News - November 20, 2023
Taylor Swift a színpadon. Forrás: ZUMAPRESS.com

A híreszteléseket azonban egyelőre nem erősítette meg sem a Disney+ sem Taylor Swift.

A film eladásáért járó hatalmas összeg nem véletlen, az énekesnő koncertfilmje ugyanis 261,7 millió dollárt hozott világszerte. Ezzel elérte, hogy a Swift születésnapján megjelenő Eras Tourról szóló film az eddigi legtöbb bevételt hozó koncertfilm lett, amelyben az énekesnő még négy akusztikus meglepetésdallal is készült a rajongóinak. 

A Taylor Swift: The Eras Tour újonnan bővített változata március 15-én debütál a Disney+-on. A streamoldalra felkerült bónuszdalok között szerepel majd Swift 2020-as Folklore albumáról a Cardigan című dal is – írja a portál.

Borítókép: Taylor Swift megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére (MTI/EPA/Paul Buck)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.