Pierce Brosnan elárulta, ki lehet a következő James Bond + videó

Az Oppenheimer főszereplőjére kiválóan illene a brit titkos ügynök szerepe Brosnan szerint. De valóban ő lesz a következő James Bond?

Forrás: BBC2024. 03. 08. 15:00
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan Fotó: Getty Images/Alberto E. Rodriguez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi James Bondot a BBC kérdezte az Oscar Wilde-díj Los Angeles-i átadóján, mire az ír-amerikai színész kijelentette: 

Cillian Murphy nagyszerű James Bond lenne. 

Cillian Murphy
Cillian Murphy lehet a következő James Bond? (Fotó: Getty Images/Leon Bennett)

A felvetés egyszerre meglepő és logikus, Murphy neve ugyanis eddig pletykaszinten sem merült fel az új 007-es ügynök szerepére, amit utoljára Daniel Craig játszott el 2021-ben. Másrészről Cillian Murphyt Oscar-esélyesként tartják számon az Oppenheimer című filmben nyújtott alakításáért, így mostanában igen gyakran foglalkozik vele a világsajtó.  

Brosnan szavai kapcsán Murphy, aki szintén részt vett a díjátadón, azt mondta: nem hallott róla, hogy ott lenne a lehetséges Bondok között. Szerényen hozzátette: nem igazán gondolkodik azon, hogy ő nyeri meg az Oscar-díjat, egyszerűen csak jól akarja majd érezni magát a gálán. 

 A szóbeszéd ellenére még nem lehet biztosan tudni, ki bújik legközelebb őfelsége titkos ügynöke bőrébe. Felmerült nevek azonban bőven akadnak: Idris Elba, Henry Cavill, Tom Hardy, Aaron Taylor-Johnson is szóba került már a sajtóban.  

James Bond szerepe a 2021-es Craig-féle Nincs idő meghalni óta betöltetlen. Amennyiben valóban Murphy játszaná el az ikonikus karaktert, olyan színészek nyomába lépne, mint Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, és persze Pierce Brosnan. 

Borítókép: Pierce Brosnan (Fotó: Getty Images/Alberto E. Rodriguez)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.