Sárkányok háza – kiderült, mikor érkezik a második évad

Az HBO nem egy, hanem rögtön három új előzetest adott ki a Trónok harca előzménysorozatának közelgő második évadához. A trailerek egyben leleplezték a Sárkányok háza második évadának premierdátumát is.

2024. 03. 23. 8:00
Mindannyiuknak választani kell
Mindannyiuknak választani kell Forrás: HBO
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A három trailer, a Fekete, a Zöld és a Párbaj bemutatja a közelgő polgárháborúban szemben álló felek nézőpontjait. A Fekete Rhaenyra Targaryen fájdalmán keresztül mutatja meg, mi viszi őt a háborúba. A Zöld Alicent Hihgtower szemszögéből mutatja, ahogyan saját szövetségesei között sem tud békét teremteni. A Párbaj egy előzetesen belül állítja szembe egymással a Sárkányok háza szereplőit.

A Sárkányok háza második évadában kitör a polgárháború
A Sárkányok háza második évadában kitör a polgárháború (Fotó: HBO)

A Sárkányok háza szereplői

A trailerek mellé mindkét oldal legfontosabb karaktereiről kaptunk jelenetfotókat is.

A friss képeken láthatjuk Rhaenyrát, ahogy Jace és Joffrey társaságában gyászolja Luceryst. Férje, Daemon Targaryen teljes csatapáncélban látható, előrevetítve az évadban főszerepet játszó csatákat. Deamon lányai, Baela és Rhaena a Fekete Tanács tagjaiként kulcsszerepet fognak játszani a Sárkányok táncában, így róluk is érkezett egy jelenetfotó, ahogy nagyszüleikről, Rhenys Targaryenről és Corlys Velaryonról is.

A Zöldek részéről láthatjuk a döbbent Alicent Hightowert és mindhárom gyermekét, Helaena, Aegon és Aemond Targaryent, valamint két legfontosabb szövetségesét, Larys Strongot és Criston Cole-t.

És hogy mikor láthatjuk, ahogy a sárkányok véres tánca lángba borítja Westerost? A Sárkányok háza június 16-án tér vissza a képernyőkre.

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.