S.E.R.E.G.: a háború sújtotta Irakba csöppentünk + exkluzív videó

Különleges helyszínen, nem mindennapi díszletek ölelésében készül az új magyar szuperprodukció, a S.E.R.E.G., ami egy iraki háborús misszióban kudarcot valló katonáról szól, akinek az egyetemista fiával való rossz kapcsolata is megnehezíti az életét. Többek között a katonai hivatás elismerése a célja a Megafilm Service új produkciójának, és ezen keresztül az egymásért való kiállás és a csapatszellem megtapasztalása.

2024. 03. 27. 7:30
Werkfotó a forgatási napról Forrás: Megafilm
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az akciódús széria forgatása tavaly novemberben kezdődött, és várhatóan a jövő hónapig tart. A hatrészes, TV2-es sorozat sajtónyilvános forgatási napján, Újdörögdön amellett, hogy körbejárhattuk egy iraki városrészre megszólalásig hasonlító díszletet, Csórics Balázs színész és a sorozat katonai szakértője, Pálinkás Szilveszter deszantolást hajtottak végre egy H145M Airbus helikopterből. A film kulisszatitkairól a „katonai bevetés” után a főszereplő és Helmeczy Dorottya, a Megafilm producere mesélt. 

A videót L. Szabó Fruzsina készítette. 

Borítókép: Werkfotó a forgatási napról (Forrás: Megafilm)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.