Forradalmi színházi élmények

A kaposvári Csiky Gergely Színház, az idei Országos Színházi Találkozó büszke házigazdája, örömmel jelenti be, hogy véget ért a szemle versenyprogramjának kiválasztása.

2024. 04. 05. 19:00
Hivatalos az Országos Színházi Találkozó versenyprogramja
Hivatalos az Országos Színházi Találkozó versenyprogramja. Forrás: deryneprogram.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országos Színházi Találkozó nem csupán egy színházi esemény, hanem ünnep a művészeti sokszínűség és a szakmai közösség számára. Az idei év különlegesnek ígérkezik, hiszen 65 társulat 107 előadása közül válogatták ki azokat a darabokat, amelyek képviselik a legmagasabb művészi értéket és innovatív megközelítéseket.

Az Országos Színházi Találkozónak otthont adó Csiky Gergely Színház Kaposváron
Az Országos Színházi Találkozónak otthont adó Csiky Gergely Színház Kaposváron (Fotó: Havran Zoltán)

A válogatók által ajánlott tíz nagyszínpadi és tíz kamaraszínházi előadásból a Csiky Gergely Színház művészeti tanácsa 14 darabot választott ki, amit a Kritikusok Céhe által jelölt további két független előadás egészít ki, így teljes szakmai program.

A jegyértékesítés április 15-én indul. Jegyek a Csiky Gergely Színház jegypénztárában és a Csiky Gergely Színház weboldalán lesznek megválthatók.

Az Országos Színházi Találkozó szervezői április végéig tájékoztatják az érdeklődőket a kiegészítő (off) programokról, amelyek tovább színesítik majd a találkozó kínálatát. A színház mellett található parkban a látogatókat workshopok, pódiumbeszélgetések, családi programok, koncertek és gasztronómiai élmények várják.
 

A 2024-es Országos Színházi Találkozó új korszakot nyit a hazai színházi világban, ahol a művészet, a közösség és a kultúra találkozása révén felejthetetlen élmények születnek majd. A szervezők minden résztvevőt és látogatót izgalmas programokkal, friss lendülettel és családias atmoszférával várnak Kaposváron, hogy együtt ünnepelhessük a színházi művészetet.

– nyilatkozta Fülöp Péter, a fesztivál igazgatója.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.