Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Meghalt a színész, aki az 1990-es évek összes népszerű sorozatában játszott

Láthattunk a Dallasban, a Melrose Place-ben. a Star Trekben, a Vészhelyzetben és a Doktor House-ban is.

Forrás: Origo2024. 06. 05. 11:44
Flame,Of,A,Candle,On,A,Grave.,All,Saints,Day,mécses, halálhír, gyászhír
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatvanhét éves korában, miután elvesztette a küzdelmet a rákkal, meghalt Erich Anderson, akit a tévénézők olyan sorozatokban láthattak, mint a Felicity vagy a Melrose Place. Anderson 103 produkcióban szerepelt.

2016 Chiller Theater Expo
Fotó: Getty Images/Bobby Bank

A halálhírt Anderson felesége, Saxon Trainor színésznő közölte az Instagramon. A bejegyzés szerint a színész a hétvégén hagyta el a földi létet. Az Origó felidézi, hogy az egyik legismertebb szerepe a Péntek 13.: Az utolsó fejezetben volt, Rob Diert alakította, a sorozatgyilkos Jason Voorhees egyik áldozatának bosszúra szomjazó testvérét. Ez 1984-ben volt, előtte nem sokkal került a színészi pályára. Feltűnt még az 1990-es években futó nagyjából összes híres produkcióban. Ilyen például a Gyilkos sorok, a Dallas, a Liba-bőr, a Quantum Leap, a Star Trek: Az új nemzedék vagy éppen a Melrose Place, a Kopók egymás között.

Szerepelt A hetedik mennyországban, az Angyali érintésben, A tolvaj és a gyilkosokban. A doktorok, a Vészhelyzet nézői is láthatták, de feltűnt olyan kultsorozatokban, mint a CSI: A helyszínelők, a Végtelen határok, az X-akták vagy a JAG. A Felicityben kilenc epizódban szerepelt, de felbukkant az NCIS-ben, a Miami helyszínelőkben, a Doktor House-ban, a Dr. Csontban is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.