Nem akárhol tűnik fel majd hamarosan Szoboszlai Dominik

Nem a focipályán. Ott is, de nem csak ott.

Forrás: Index2024. 06. 20. 13:44
SZOBOSZLAI Dominik
Köln, 2024. június 15. Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott tagja a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkõzés elõtt a kölni RheinEnergieStadionbanban 2024. június 15-én. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemcsak a focipályán, hanem egy magyar sorozatban is láthatjuk Szoboszlai Dominikot vasárnap, ugyanis rövid szerepet vállalt a Marsra magyar! című sorozatban – adta hírül az Index.

Szoboszlai a vasárnapi, skótok elleni mérkőzés előtt tűnik majd fel a képernyőkön, 17.25-kor az RTL-en láthatják a nézők. Azt írják, a csodafocista egy vicces félreértés miatt tűnik fel a sorozatban, amelyben kivételesen nem a focipályán, hanem egy kanapén ücsörögve láthatjuk. 

Megjegyzik, bár a focistának ez az első ilyen szerepe, a karizmája és a jelenléte tökéletesen illik a sorozat világába. Úgy vélték továbbá, hogy a futballsztár részvétele különleges élménnyel gazdagítja az epizódot.

A Marsra magyar! egy hazai gyártású áldokumentum-szitkom, amely tavaly debütált az Indexen.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.