Szulák Andrea évfordulókat ünnepel

Kétszeres jubileumot ünnepel Szulák Andrea, amit egy gálakoncerttel koronáz meg december 6-án az Erkel Színházban.

2024. 06. 03. 21:00
Szulák Andrea
A Máté Péter-díjas dívát a gálaelőadáson az 1963-ban alakult éStudio 11 Ensemble fogja kísérni. Forrás: InConcert Produkció
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szulák Andrea gondolt egyet, és úgy döntött, hogy két kerek évfordulót ünnepel meg egy feledhetetlen jubileumi gálakoncerttel. 

Évfordulókat ünnepel Szulák Andrea

Az egyik pályafutásának a 40. évfordulója, míg a másikkal a hölgyek nem szoktak foglalkozni, így ő sem igazán. A Máté Péter-díjas dívát a gálaelőadáson a méltán ismert és elismert, 1963-ban alakult és a hazai jazz kiemelkedő zenészeit felvonultató Studio 11 Ensemble fogja kísérni. 

Szulák Andrea
A díva az Erkel Színházban tartja decemberben a gálakoncertjét (Forrás: InConcert Produkció)

Az egyszeri és megismételhetetlen esten pályafutása legnépszerűbb slágerei, hazai és nemzetközi szerzők dalai mellett kifejezetten erre az alkalomra hangszerelt kompozíciók is felcsendülnek majd. Szulák Andrea Jubileumi Gálakoncert című estjét az Erkel Színházban tartja. 

Kihagyhatatlan este a musical, a jazz és a popzene szerelmeseinek, egyszersmind egy kerek pályafutás kerek jubileuma… Ha el tudod fogadni könnyedén, mondd így: C’est La Vie!

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.