A Coldplay új dobása

Tizenhat év után először lépett fel idén a Coldplay Budapesten. A világhírű pop-rock csapat nemrég Dua Lipával koncertezett, hamarosan pedig érkezik a 10. stúdióalbumuk.

2024. 07. 10. 8:00
240616_coldplay_004_VZ
20240616 Budapest Coldplay koncert a Puskás Arénában A Coldplay egy angol rock és pop együttes. Fotó: Vémi Zoltán VZ Világgazdaság VG A képen: Chris Martin énekes, gitáros, zongorista Fotó: Vémi Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű zenekar júniusban adott koncertet Budapesten, a Puskás Arénában. Az újabb nagy dobásuk egy Dua Lipával való fellépés és egy új album érkezésének bejelentése. A koszovói albán származású, világhírnévre szert tevő énekesnő, a háromszoros Grammy-díjas Dua Lipa – akinek idén jelent meg a harmadik nagylemeze – június 29-én együtt lépett fel a Coldplay-vel. 

Coldplay
Coldplay-koncert a Puskás Arénában 2024. június 16-án. Fotó: Világgazdaság/Vémi Zoltán

A koncertre Glastonburyben került sor, a BBC-csatorna pedig élőben közvetítette az eseményt. A felvételeket nézve hatalmas bulit tartott a pop- és rockzene két meghatározó alakja.

Érkezik a Coldplay új lemeze

A hírek szerint már csak október 4-ig kell várniuk a rajongóknak, ugyanis a népszerű zenekar bejelentette, hogy megjelenik soron következő tizedik stúdióalbumuk Moon Music címmel. 

A környezetvédelemre is odafigyelő zenekar a bakelit és CD kiadásához újrahasznosított műanyagot használ fel. 

 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.