A Duna-parton tűnt fel a Coldplay énekese + videó

Chris Martin egy utcai zenészt hallgatott.

2024. 06. 19. 8:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy lámpának dőlve, zsebre dugott kézzel álldogált a Coldplay frontembere a Duna-parton – írja egy bejegyzés alapján a Mandiner.

A közzétett videón látszik, amint Chris Martin a kora esti fényekben gyönyörködik, miközben egy utcai zenészt hallgat, akinek előadása láthatóan tetszik a világhírű zenekar frontemberének.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Chris Martint egy utcazenésszel látták, korábban Bukarestben fotózták le, amint adakozik.

Chris Martin Bukarestben egy utcazenésznek adakozik (Forrás: Instagram)

A brit pop-rock zenekar legutóbb tizenhat évvel ezelőtt járt Magyarországon, most viszont három koncerttel is visszatért Budapestre, legutóbb kedd este, a Puskás stadionban élvezhette a hazai közönség a legnagyobb slágereiket.

Borítókép: Chris Martin, a Coldplay zenekar frontembere (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.