Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Ismert művész is életét vesztette az Árpád hídi balesetben

A szerda esti brutális balesetről számos hírt jelent meg. A felvidéki Múzsa.sk híradása alapján már azt is tudhatjuk, hogy egy ismert mesemondó az egyik áldozat.

2024. 07. 04. 18:34
Szeleczki Mónika felvidéki mesemondó
A Rákóczi Szövetség munkatársa, a felvidéki magyar mesemondó az Árpád hídi baleset egyik áldozata. Forrás: Youtube-videó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számos hír jelent meg a szerda este történt tragédia részleteiről, ahol sokan megsérültek, és többen életüket vesztették. A halált okozó férfi egy lopott taxival száguldott. A balesetben hárman is elhunytak.

 

Magyar mesemondó lehet az egyik áldozat

Tragikus balesetben vesztette életét július 4-én a Rákóczi Szövetség rendezvényszervező munkatársa, a kéméndi származású ismert mesemondó. A balesetben Bajkó Ervin is életét vesztette, aki szintén a szövetségnél dolgozott. Szeleczki Mónika halálhíréről a Múzsa.sk írt a Rákóczi Szövetség Facebook-oldalán közzétett közlemény alapján, akik megemlékeztek a nemcsak Felvidéken ismert, hanem országos hírnévnek örvendő mesemondóról. 

A Múzsa.sk számolt be arról, hogy ez a két fiatal is az áldozata annak a budapesti balesetnek, amelyet egy 43 éves férfi lopott taxival okozott az Árpád hídon. A baleset szerda este történt.

 A tragédiát okozó férfin kívül többen megsérültek:

egy másik jármű sofőrje, egy 34 éves férfi és utasa, egy 32 éves nő a helyszínen életét vesztette, a harmadik járműben, egy másik taxiban pedig négy utas sérült meg.

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.