Ezeket érdemes megnézni – top 5 Netflix-premier

A streamingszolgáltatók nyáron sem hagyják, hogy unatkozzunk. A Netflix júliusi újdonságai között pedig mindenki találhat magának való sorozatot.

2024. 07. 07. 6:20
Netflix sorozat
A Netflix júliusban is számos új sorozatot kínál. Fotó: themoviedb
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A streamingszolgáltatók nyáron sem hagyják, hogy unatkozzunk. A Netflix júliusi újdonságai között pedig mindenki találhat magának való sorozatot. A top 5-ben sportsorozatot, egy ikerterhességről szólót és egy meghökkentő spermadonoros történetet is megtalálunk, de azért válogathatunk könnyedebb témákból is. Nyáron népszerű a grillezés, a Netflix premierjei között pedig találunk egy barbecue-zásról szóló sorozatot.

Netflix sorozat
A Netflix sorozatának harmadik évadában ismét rapperek között érezhetjük magunkat. Fotó: themoviedb

Top 5 kihagyhatatlan sorozat a Netflixen 

Talán még mindig a Bridgerton dübörög a legerősebben, de ha belefáradtunk a kosztümös drámákba, akkor mutatjuk, milyen új sorozatokkal jön a Netflix.

5. Kétségbeesett hazugságok (Desperate Lies) – 1. évad

Egy ritka jelenség következtében egy nő megtudja, hogy ikrekkel terhes, két férfitól. Idővel mindent elkövet családja egyesítéséért és titkának megőrzéséért. Sötét és érzelmes drámát ígér a streamingóriás, ahogyan az a brazil sorozatokra jellemző. Nyelvtanulás szempontjából is érdekes lehet ez a választás, ha eredeti nyelven nézzük.

4. Ritmusra – Az új generáció (Rhythm + Flow France) – 3. évad

A francia rapperek freestyle-ban nyomják, csatáznak és írnak, hogy a Niska, Shay és SCH által zsűrizett zenei versenysorozatban elnyerjék a 100 000 eurós fődíjat. Ezzel a sorozatpremierrel is lehet nyelvet gyakorolni, mégpedig a franciát. 

3. A barbecue-csata (Barbecue Showdown) – 3. évad

A szabadtéri grillezés mesterei egy elszánt, de barátságos küzdelemben versengenek a barbecue-bajnoki címért. A grillezés szeretete és a streamingsorozatok találkozása igazi nyári témát hoz. Sok a kézikamerás felvétel, stílusában pedig valami olyasmire számíthatunk, mint a Konyhafőnök esetében.

2. Az ezergyerekes férfi (The Man with 1000 Kids) – 1. évad

A lombikprogram korában ez a sorozat egy kifejezetten ijesztő témát kínál. Mi van, ha a kiválasztott spermadonor mégsem olyan, mint ahogy elképzeltük? A Netflix új sorozatában egy sor család tudomására jut, hogy a karizmatikus férfi, akiben megbíztak, több száz, akár több ezer másik gyermek spermadonora lehet szerte a világon. 

1. Sprint (Srint) – 1. évad

Nyomon követhetjük a sportolókat a világ minden tájáról, és elmerülhetünk azoknak az élsportolóknak az elméjében, akik azért gyakorolnak, hogy a világ leggyorsabb emberévé váljanak. A sorozat bennfentes nézőpontot nyújt a sprinterek nagy tétjéről és mentális keménységéről. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.