Itt a fordulat Matthew Perry halálának ügyében, több embert is letartóztattak

A ketamint, ami a színész halálát okozta, nem receptre írták fel.

Forrás: TMZ2024. 08. 15. 17:09
Matthew Perry Fotó: MTI/AP/Invision/Brian Ach
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Házkutatásokat tartottak Matthew Perry halálával kapcsolatban, számítógépeket, telefonokat és egyéb elektronikus berendezéseket is lefoglaltak. Ezekből kiderült, hogy a ketamint, ami a színész halálát okozta, nem receptre írták fel, emiatt több embert is bevittek a rendőrségre – értesült a TMZ.

A Jóbarátok sztárja azért használt ketamint, hogy kezelje a szorongását és a depresszióját. A szert egyébként sebészek szokták használni érzéstelenítéshez, de előfordul, hogy rekreációs drognak is használják. A boncolás eredménye szerint Perry sokféle gyógyszert és vitamint szedett, de az orvosok hangsúlyozzák, hogy illegális kábítószert nem találtak a szervezetében.

A TMZ rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, a rendőrség hónapok óta nyomoz a ketamin miatt, amit nem törvényesen írtak fel a színésznek. A portál úgy tudja, egy orvost és több dílert is letartóztattak.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.