A nyolcvanas évek egyik legnagyobb sztárja Magyarországon ad koncertet

Thomas Anders, a hölgyek kedvence fülbemászó dallamokkal készül felidézni a simulós házibulik hangulatát.

2024. 09. 02. 11:00
Thomas Anders Forrás: Wikipédia
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem egész két hét múlva, szeptember 14-én Magyarországon, a Budapest Parkban lép fel Thomas Anders, a Modern Talking egykori énekese. 

A 80-as évek emblematikus sztárja ezúttal a 40 years of Modern Talking elnevezésű turnéval érkezik hazánkba, és zenekarával másfél órás koncerten idézi fel azt a kort, amelyhez elválaszthatatlanul hozzátartozott ő maga, illetve a Dieter Bohlennel alkotott popduójuk, a Modern Talking.

Brother Louie, Cheri Cheri Lady, Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love), You’re My Heart, You–re My Soul – ezeket a slágereket szinte mindenki ismeri, és még negyven év után is felcsendülnek néha a diszkókban, házibulikban, televízióban, rádióban.

Thomas Anders ígérete szerint a legismertebb dalaival készül a magyarországi közönséghez, utoljára két évvel ezelőtt járt hazánkban. 

Korábbi emlékezetes budapesti fellépése volt Andersnek az 1998-as Kapcsolat koncert, ahol sok tízezer ember előtt bizonyították, hogy a Modern Talking dalai nemcsak televíziós show-műsorokban, hanem a helyszínen, valódi koncertkörülmények között is ugyanannyira élvezhetők. 

Néhány dolog persze megváltozott a kezdetek óta: Thomas Anders legendás Nora nyaklánca már rég a múlté, mint ahogy a már régóta külön utakon mozgó korábbi zenésztárs, Dieter Bohlen sem fogja ezúttal „kivágni a magas cét” dobhártyaszaggató módon (az alábbi videón 8:37-nél). 

A Geronimo’s Cadillac viszont feltehetően most is felcsendül Thomas Anders bársonyos hangján. 

Izgalmas szombat esti programnak ígérkezik tehát Thomas Anders fellépése mindenkinek, aki szereti a lágy dallamokat és a slágeres popzenét, mindezt pedig a korszak egyik legnagyobb sztárja adja elő élőben.

40 years of Modern Talking – Thomas Anders

Szeptember 14. szombat, 19 óra, Budapest Park.

Jegyek és információ ide kattintva érhető el!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.