Házasságon kívüli gyermeke született a feddhetetlennek tűnő rocksztárnak

Megpróbálja visszanyerni a családja bizalmát – fogalmazott a közösségi oldalán.

Forrás: Instagram2024. 09. 11. 12:09
Foo Fighters koncert Brazíliában Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemrég egy újabb kislány édesapja lettem, aki a házasságomon kívül született. Azt tervezem, hogy szerető és támogató szülője leszek – fogalmaz Instagram-bejegyzésében Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere, a Nirvana korábbi dobosa. 

Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 2
LONDON, ENGLAND - JULY 02: Jordyn Blum and Dave Grohl attend day two of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 02, 2024 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)
Fotó: Karwai Tang/WireImage

Nem nehéz levonni a következtetést, hogy az 55 éves Grohl megcsalta a feleségét, Jordyn Blumot, akit 21 évvel ezelőtt vett feleségül, közben három kislányuk is született, a 18 éves Violet, a 15 éves Harper és a 10 éves Ophelia. 

Grohl a bejegyzésben hozzáfűzi, szereti a feleségét és a gyermekeit, és mindent megtesz azért, hogy visszanyerje a bizalmukat és elnyerje a megbocsátásukat. Lehet, hogy éppen kiengesztelésképp vett részt a Wimbledoni tenisztornán a feleségével, hiszen amikor megkérdezték tőle, hogy kinek drukkol, válaszolni sem tudott a kérdésre. 

A rajongók a hírtől nem igazán voltak elragadtatva, feltehetően ezért nem lehet több kommentet írni a bejegyzéshez. 

Dave Grohl megcsalta a feleségét. Az összes emberiségbe vetett hitem elúszott

– idézi az egyik korábbi hozzászólót a DailyMail. Érdekesség az ügyben, hogy Grohl több interjúban is beszélt arról, hogy milyen fontos neki a családja, de egyébként első feleségétől, Jennifer Leigh Youngbloodtól 1997-ben vált el, szintén megcsalás miatt. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.