Lenyűgözte a Terror Háza a Szemfényvesztők sztárját

Az Andrássy úti múzeumban járt Jesse Eisenberg, és magyarul köszönte meg a különleges élményt. Az Oscar-jelölt színész a Szemfényvesztők harmadik részét forgatja hazánkban.

Forrás: Mandiner.hu2024. 09. 12. 13:11
Szemfényvesztők
Jesse Eisenberg, a Szemfényvesztők sztárja a Terror Háza Múzeumban Forrás: Terror Háza Múzeum Facebook-oldala
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hetek óta tele van a sajtó a hírrel, hogy Budapesten forgatják a Szemfényvesztők harmadik részét. A film szereplői, köztük Isla Fischer, Woody Harrelson, Morgan Freeman és Jesse Eisenberg is hazánkban tartózkodnak, sőt közülük többen fel is bukkantak már a város különböző pontjain.

Szemfényvesztők
A Szemfényvesztők sztárja, Jesse Eisenberg sorai a múzeumlátogatás után. Fotó: Terror Háza Múzeum Facebook-oldala

Hazánkban forgatják a Szemfényvesztők harmadik részét

Legutóbb Jesse Eisenberg színész, dramaturg a Terror Háza Múzeumban tűnt fel, és így köszönte meg az élményt:

Micsoda múzeum/kordokumentum/emlékeztető! Köszönöm! Jesse Eisenberg, New York város.

Az Oscar-díjra jelölt színész legismertebb szerepe a Social Network – A közösségi háló című 2010-es filmben volt, amelyben Mark Zuckerberget alakította.

Eisenberg korábban a Bartók Béla úti, több mint fél évszázad óta működő Figaro Bűvészboltba is ellátogatott, ahol a tulajdonossal nemcsak arról beszélgetett, hogyan működhetett egy ilyen üzlet legálisan a szocializmus idején, de a bűvésztrükkök iránt is érdeklődött.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.