Magyar moziban tűnt fel a Titanic sztárja

Ismét két sztár bukkant fel Budapesten a napokban. Kate Winslet és Alexander Skarsgård a Lee című film stábvetítésén vettek részt szombaton a Puskin moziban.

2024. 10. 03. 7:29
sztár
Kate Winslet Oscar-díjas színésznő Forrás: Getty Images Hungary/Mike Marsland
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Puskin mozi Facebook-oldalán számolt be a két sztár megjelenéséről.

A film Ellen Kuras rendezésében készült, és Lee Miller modellből lett fotóriporter életét dolgozza fel, aki haditudósítóként dolgozott a második világháborúban a brit Vogue-nak. Lee Miller emellett dokumentálta az elzászi csatát, a buchenwaldi és dachaui koncentrációs táborok borzalmas körülményeit, valamint Bárdossy László magyar miniszterelnök kivégzését is.

Leghíresebb fotóján ő maga szerepelt, amint Adolf Hitler müncheni lakásának fürdőkádjában ülve mossa le magáról az út porát.

Winslet és Skarsgård házaspárt alakítanak a filmben.

A film forgatása 2022-ben zajlott Horvátországban és Magyarországon, Piliscséven és Csobánkán is forgattak.

Kate Winslet egy korábbi interjújában elmondta:

olyannyira személyes ügynek tekintette ezt a filmet, hogy amikor egy esés következtében megsérült a háta, nem hagyta, hogy emiatt leálljon a forgatás.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.