A Millenárison a Wasárnapi Művész Piac (WAMP) kreatív csapata kétnapos gasztrovásárral készül advent első hétvégéjére (november 26-27.). A Spájz a WAMP dizájnorientált profiljába leginkább beleillő kézműves gasztrotermékeket sorakoztatja fel. Különböző szekciókba (stylistok keze nyomán) rendezve – dunszt, szalonspicc, édes, friss, vegyespolc, állati – csokoládék, trüffelek, bonbonok, sütemények, lekvárok, chutney-k, olívaolajak, ehető virágok, borok, párlatok, sajtok, felvágottak és kávék közül lehet csemegézni.
A két nap alatt workshopokban sem lesz hiány: Wágner Bea (Keserédes) házi bonbonkészítésre vár mindenkit , Szántó Tibor (Szántó Tibor Fine Chocolates) a csokoládékról tart tisztes kiselőadást, Viczkó Beával (Kopenka) tortadekorációkról lehet cseverészni, a japán séfhölggyel, Makival (Makifood) pedig szusit lehet gyártani.
A WAMP-osoknak köszönhetően gasztronómiai rapidrandira is benevezhetünk: Fűszer és Lélek, Lila Füge, Dolce Vita, Édesem, Világevő, Chili&Vanília – a közkedvelt gasztroblogger nagyasszonyok bárkinek szívesen válaszolnak 3-3 perceben bármilyen témában, legyen szó konyhai trükkökről, éttermekről, alapanyagok beszerzéséről. Persze mindezt szigorúan stopper kíséretében.
Addig is itt a ráhangoló kisfilm:
Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!