Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Bridgerton: A woke történelmet hamisít + exkluzív videó

Rajongói kommentcunami, aláírásgyűjtés és fenyegetődzés, hogy többet nem kapcsolnak a Netflix legnézettebb angol nyelvű sorozatára, a másik oldalon pedig nézettségi rekordok. Ez A Bridgerton család legújabb évadának mérlege, amelyet még soha ennyi kritika nem ért, mint a harmadik évad második etapja után. A sorozat pozitívumaitól és hibáiról az In Women Veritasban Hal Melinda és Kónya Rita beszélget.

2024. 06. 28. 6:10
Lugas Bridgerton
Nicola Coughlan és Luke Newton a Bridgerton-család harmadik évadában. Forrás: Netflix/Liam Daniel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alapvetően két fontos kritikát fogalmaztak meg a rajongók az új évad kapcsán: kedvenc főszereplő párosuk Penelope (Nicola Coughlan) és Colin (Luke Newton) nem kapott elég játékidőt, mivel a nyolc rész többsége érdektelen mellékszereplők történetszálaival van tele, illetve hogy a woke jegyében Francesca (Hannah Dodd) leszbikus párt kapott, amellyel a sokakat megérintő meddőségi története bemutathatatlanná válik. Így hiába mutat a Bridgerton számos emberi kapcsolatot tanító jelleggel, sőt pozitívan, az egyre hangsúlyosabb woke-elemek, illetve az ennek oltárán feláldozott dramaturgia egyre több rajongó kedvét veszi el.

***EXCLUSIVE*** „Bridgerton” Series 3 Spotted Filming In Bath With A Host Of New Faces
A Bridgerton család harmadik évadának forgatása Bath-ban. Fotó: Northfoto

A jelenség részletes elemzése az In Women Veritasban hallható Hal Melindával, az MCC pszichológusával és Kónya Rita külpolitikai újságíróval.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.