Újabb kulcsfigura távozik a Tényektől

Szerdán beadta a felmondását Kiss András, a műsor társszerkesztője.

MN
2017. 08. 30. 20:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán beadta a felmondását Kiss András, a Tények társszerkesztője, aki egyben a Tények Este felelős szerkesztője is volt a TV2-nél – tudta meg a 24.hu. A portál szerint a felmondás időzítése sokakat sokkolt a csatornánál, mivel Kiss András éppen akkor közölte döntését a Tények helyettes vezetőjével, amikor Tuka Nikolettának, a Tények vele korábban váltásban dolgozó másik, ugyancsak távozó társ-, illetve felelős szerkesztőjének lejárt a felmondási ideje. Így most rövid időn belül egyszerre két társ-, illetve felelős szerkesztő utódlását kell megoldania a csatornának.

A 24.hu információi szerint a napokban három főtől is megvált Tóth Tamás Antal: a kényszerből távozók között van Kovács Ferenc, a Tények.hu szerkesztője, Dézsi Réka, a Tények Extra riportere, valamint Jenei Zsuzsa, aki szintén a Tények Extrának volt a riportere.

Kiss András a portálnak megerősítette a távozásával kapcsolatos értesülést és azt, hogy maga kezdeményezte a munkaviszonyának megszüntetését, többet azonban a felmondási idejére hivatkozva nem kívánt mondani.

Fürst-Borsos Ádám, a hírigazgatóság kommunikációs menedzsere pedig közölte: a TV2 egy kereskedelmi televízió, ezért a csatornához tartozó hírigazgatóság működésével, személyi állományával kapcsolatban nem kíván információt megosztani.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.