Autópálya-pihenőben bukott le a kerékpáros tolvaj

Több autót megrongált egy ácsi férfi, aki cigarettát akart lopni. A rendőrök elfogták.

Forrás: police.hu2020. 08. 24. 20:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A komáromi rendőrök augusztus 23-án az M1-es autópálya egyik pihenőjében egy kerékpárral közlekedő férfira lettek figyelmesek.

A járőrök igazoltatták a 35 éves ácsi lakost, aki nem tudott magyarázatot adni arra, hogy a kétkerekű hogyan került hozzá, ezért a járőrök előállították. A nyomozók végül megállapították, hogy a kerékpárt a 35 éves tettes ellopta, és felmerült a gyanú, hogy parkoló autókat nyitogatott Ácson. Az intézkedés ideje alatt bejelentés érkezett arról, hogy két autót megrongáltak Bábolnán. Az ácsi lakos beismerte a bűncselekmények elkövetését. Elmondta, hogy cigarettát akart szerezni, ezért akarta a járműveket kinyitni.

A kerékpárt a rendőrök visszaadták a tulajdonosának, a férfi ellen pedig lopás miatt indult büntetőeljárás – olvasható a Police.hu oldalon.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.