Ellopták a barátai Drew Barrymore nagyapjának holttestét + videó

Drew Barrymore egészen morbid történetet erősített meg egy friss videóban: nagyapja, John Barrymore holttestét ellopták nem kevésbé híres barátai, hogy még utoljára pókerezhessenek vele.

Forrás: origo.hu2020. 08. 23. 12:51
Barrymore, Drew
Beverly Hills, 2017. január 9. Drew Barrymore amerikai színésznõ a 74. Golden Globe-díjátadón Beverly Hillsben 2017. január 8-án. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: Paul Buck
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Drew Barrymore a Hot Ones című videósorozatban – elképesztően csípős csirkeszárnyak eszegetése közben – megerősített egy korábban városi legendának tartott sztorit, miszerint szintén színész nagyapjának, a közel hetven filmben látott John Barrymore-nak különös körülmények között eltűnt a holtteste a halottasházból:

A színész 1942-ben halt meg, a holttestét híres és bohém barátai, Errol Flynn, W. C. Fields és Sadakichi Hartmann vitték magukkal, hogy még egy utolsót pókerezhessenek vele – ami talán a Hóbortos hétvége történetét is ihlette.

Bár a barátok tettét sokan morbidnak tarthatják, Drew Barrymore szerint ez igazából egy kedves gesztus volt tőlük. Azt mondta, ő sem bánná, ha hasonlóképp bulizhatna a halála után – írja az Origó.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.