Így néz ki az autógumi vezetés közben belülről + videó

Hogy nézhet ki maga a gumi belülről vezetés közben? Nos, ha sokat foglalkoztatta ez a kérdés eddigi élete során, van egy jó hírünk, itt a válasz!

Forrás: automotor.hu2020. 08. 03. 13:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha a fizikai részét ismerjük is, akkor is nehéz elképzelni, pontosan mi és hogyan zajlik le egy autógumiban vezetés közben.

Nos, ezen sem kell tovább gondolkodnunk, a „Warped Perception” nevezetű YouTube-csatorna ugyanis megmutatta a valóságot, és egy GoPro segítségével végre szemügyre vehetjük, mi történik a gumiban vezetés közben!

A videót odatekertük az érdekes részhez, de ha valakit maga a szerelés is érdekel, hogy hogyan került be a kamera a gumiba, az csak pörgessen az elejére!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.