Tengeribetegséggel küzd minden idők legifjabb szörf-világbajnoka

Saját bevallása szerint egész életében tengeribetegséggel küzdött Robby Naish, az amerikaiak 24-szeres szörf-világbajnoka.

Forrás: MTI2020. 09. 09. 15:12
null
Szörfösök élvezik a hullámokat a strandon. Kevesek kiváltsága Fotó: RF123
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 57 éves sportember elmesélte, hogy ha tíz percnél többet tölt egy csónakban a tengeren, rögtön rosszul lesz – derül ki az MTI közleményéből.

„Sajnos a tabletták sem jelentenek tökéletes megoldást, de beveszem őket, és a horizontra koncentrálok. Őszintén szólva senkit sem ismerek, aki ennyire kényes lenne a hajó imbolygására” – mondta a sportág legendás alakja.

Amint azonban deszkára áll, azonnal megszűnnek a problémái:

„Szörfözés közben, nagy sebességnél minden rendben van. Valószínűleg a nagyon érzékeny belső fülem miatt alakult ki ez a helyzet, ugyanakkor szintén emiatt kiváló az egyensúlyérzékem” – magyarázta Naish, aki 13 évesen szerezte meg első vb-címét, ezzel minden idők legfiatalabb szörfös világbajnoka.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.