Júniusban tartanák meg a Fishing on Orfű fesztivált

Idén a koronavírus-járvány miatt már két alkalommal elmaradt a hagyományos nyári fesztivál.

Forrás: MTI2020. 12. 08. 16:29
null
A zenei programok mellett a baranyai táj szépsége, az orfűi tó is sokakat csábíthat a környékre Fotó: Sóki Tamás Forrás: MTI/Sóki Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Június 16. és 19. között tartanák meg a járványhelyzet miatt idén elmaradt Fishing on Orfű fesztivált 2021-ben, ugyanakkor a szervezők már egy augusztus 25. és 28. közötti időszakot is lekötöttek a fellépőkkel, amennyiben szükségessé válna a hagyományos nyári rendezvény újbóli elhalasztása – közölte Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke kedden az MTI-vel.

Az idén a koronavírus-járvány miatt már két alkalommal elmaradt Fishing on Orfű fesztivál sajtófőnöke közleményében azt írta, hogy elkészült a rendezvény részletes zenei programja, az megtalálható az esemény honlapján.

A fellépőkkel a pótdátumot is lekötötték, így – emelte ki Egyedi Péter – garantáltan az eredeti zenei program valósul meg halasztás esetén is.

A júniusra tervezett fesztiválon többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén, továbbá – csakúgy, mint az eddigi években – 2021-ben is Orfűre várják a legfontosabb és legjobb könnyűzenei produkciókat – közölte.

A fesztivál egy rendkívüli „beköltöző nappal” kedveskedik azoknak, akik idén egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020-as rendezvényt.

Ők június 15-én – illetve amennyiben tömegrendezvények tiltása miatt ismét halasztani kell, akkor augusztus 24-én – már olyan előadókkal találkozhatnak, mint Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók, valamint az Elefánt tagjaiból álló Szendrői-Tóth duó. A sajtótőnök felhívta a figyelmet arra, hogy erre a plusz napra jegy nem váltható.

A zenei programok mellett a baranyai táj szépsége, az orfűi tó is sokakat csábíthat a környékre
Fotó: MTI/Sóki Tamás

Egyedi Péter közölte, hogy a fesztiválra ugyanakkor már megkezdődött a jegyértékesítés, s a bérletek mellett napijegyek is válthatók, míg a kempingjegyeket januárban kezdik árusítani.

Aláhúzta: a belépők árát csak abban az esetben térítik vissza, ha központi korlátozások miatt egyik dátumon sem tarthatják meg a rendezvényt.

2019-ben forrásvíztől betegedtek meg a Fishing on Orfű fesztiválozói

Kórokozó baktériumokkal erősen szennyezett forrásvíz fogyasztása okozta a 2019. júniusi Fishing on Orfű fesztivál nyolcvan-kilencven résztvevőjének megbetegedését – tájékoztatta tavaly júliusban a Baranya Megyei Kormányhivatal a távirati irodát.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.