Rekordszámú, 1760 üveggömbbel dekorálta ki otthonát egy nagymama

A kedvenc karácsonyfadísze Erzsébet királynőt ábrázolja – olvasható a Hiradó.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 12. 27. 12:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A walesi Swansea-ben élő Sylvia Pop, a helyiek Télanyója, a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült azután, hogy 1760 üveggömbbel dekorálta ki otthonát. 

A 79 éves nagyi hónapokat tölt el azzal, hogy feltegye a karácsonyi díszeket, melyeket egészen márciusig nem is tesz vissza a fiókokba.

A Hirado.hu cikke szerint, a The Telegraph-nak nyilatkozó Sylvia szerint a nappalija egy-egy ünnepi szezon után romokban áll, a plafont rendszerint újra kell glettelni és festeni, de ez persze kicsit sem tántorítja el attól, hogy minden évben újraalkossa az ünnepi dekorációt.

A négygyermekes asszony, akinek 22 unokája van, 1999 óta gyűjtögeti a díszeket, és azt reméli, jövőre már a kétezret is eléri gömbjeinek száma. A díszek egyébként a világ minden tájáról valók, de a nagymama különösen büszke a New York-i útján beszerzett darabokra, kedvence azonban a királyi család szuvenír kollekciójából való, melyet II. Erzsébet jubileuma alkalmából adtak ki.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.