Michael Jackson unokaöccse alakítja a legendás popkirályt a róla szóló életrajzi filmben

Jaafar Jackson első nagyobb filmszerepét játssza a Michaelben.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 31. 9:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Michael Jackson életéről szóló filmben a legendás popénekes unokaöccse, Jaafar Jackson játssza a főszerepet. Jaafar Jackson, aki első nagyobb filmszerepét játssza a Michaelben, a legendás énekes testvérének, a Jackson 5 egykori tagjának, Jermaine-nek fia.

Az életrajzi film, a Lionsgate stúdió alkotása a pop királyaként is ismert Michael Jackson (1958–2009) bonyolult örökségét mutatja be Antoine Fuqua rendezésében. 

A mű a stúdió szerint a több mint egy évtizede elhunyt sztár életének minden szeletét be akarja mutatni: köztük azokat a legendás előadásokat, amelyek minden idők egyik legnagyobb szórakoztatójává tették.

A film Michael Jackson hagyatékának kezelőivel együttműködve készül, ami hatással lehet arra, hogyan mutatja be az énekes ellen felhozott gyermekmolesztálási vádakat. Mint ismert, 2003-ban Jackson az egyik ügyben bíróság elé állt, a vádakat tagadta, nem találták bűnösnek. Egészen haláláig ragaszkodott ártatlanságához, de a vádak azóta is árnyékot vetnek megítélésére.

Jaafar megtestesíti a fiamat. Csodálatos látni, ahogy tovább viszi a Jacksonok szórakoztató és előadóművészeti örökségét

 – mondta Michael édesanyja, Katherine Jackson.

Graham King producer – akinek a nevéhez fűződik többek között a Bohém rapszódia – elmondta, hogy az egész világon keresték a szereplőket, mielőtt megtalálták a Michael Jacksont megformáló színészt.

A film forgatókönyvét John Logan, a Gladiátor, a 007 – Skyfall és a 007 Spectre – A Fantom visszatér szerzője írja.

Borítókép: Jaafar Jackson, a legendás popénekes unokaöccse (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.